Program for 2018

Søndag formiddag kl. 10.00

Hele sæsonen samles vi i Bjærgelaugets Bådehus hver søndag formiddag kl. 10.00 hvor der vil være mulighed for, at købe morgen/formiddagskaffe og franskbrød m/ tilbehør for 20,- kr. samt øl og vand til medlemspriser.

 

Søndag formiddag kl. 11.00

Hele sæsonen, når vejrguderne ellers er med os og selvfølgelig på betingelse af, at der møder rigtig mange roere op, så skal båden selvfølgelig i vandet. Det kræver mange ved årene for at klare den store båd, så mød op og vær med. Vi har det sjovt og hyggeligt på vores ro ture, hvor fællesskabet og latteren står højt på barometeret. At Skipperen så kræver, at vi også ror sådan nogenlunde i takt er en anden sag.

 

Onsdag aften kl. 19.00

Hele sæsonen, når vejrguderne ellers er med os og selvfølgelig på betingelse af, at der møder rigtig mange roere op, så skal båden selvfølgelig i vandet. Nogle gange vil der være grillhygge efter roning. Kom og nyd solnedgangen fra søsiden.
Følg med på facebook om onsdagen.

 

Lørdag d 23. juni - Sankt Hans aften

Sammen med Tversted Borger Forening arrangerer vi Sankt Hans Aften. Der vil være optog gennem byen med musik og vores fladbåd med start fra Kirkebyen ved rundkørslen kl. 19:00. Bålet tændes kl. 20:00. Vi håber på, at rigtig mange vil slutte sig til optoget.

På pladsen ved Bådehuset vil den store grill blive tændt kl. 17.00 og der kan købes pølser og vafler m/tilbehør, øl, vand, vin, og evt. en lille skarp.

Der kommer mere om dette arrangement på hjemmeside og facebook.

 

Lørdag den 14. juli - kapsejlads

Tornby Bjærgelaug har inviteret vores båd til Kapsejlads. I den anledning skal der være kapsejlads mellem Uggerby, Tornby og Tversted. Vi arrangerer buskørsel.

Der kommer mere om dette arrangement på hjemmeside og facebook.

 

Fredag den 20.  Juli - lørdag den 21. Juli - søndag den 22. juli

Så er det weekenden, hvor Tversted Marked løber af stablen. Vi håber på, at rigtig mange af vores medlemmer vil støtte op om dette arrangement som frivillige hjælpere. Har du lyst til, at være frivillig hjælper så kontakt Jette Christensen.

 

Søndag den 5. August kl. 19.30 - aftengudstjeneste

Der afholdes udendørs gudstjeneste ved Bådehuset i samarbejde med Tversted Menighedsråd.
Følg med på vores hjemmeside og facebook.

 

Søndag den 9. september - sidste ro samling

Netop denne søndag er der ekstra hygge i Bådehuset hvor vi skal have en lille god brunch og en bette skarp. Pris 30,- kr.

 

 

Afslutnings arrangement  i Bjærgelaugets Bådehus. Vi vil slutte sæsonen af på behørig vis for alle medlemmer af Tversted Bjærgelaug. Hvorledes dette skal foregå ligger ikke i faste rammer endnu.
Følg med på vores hjemmeside og facebook.

 

Vi tager forbehold mod stavefejl, ændringer i priser, tid og sted.