Hver søndag formiddag kl. 10.00
Hele sæsonen samles vi i Bjærgelaugets Bådehus hver søndag formiddag kl. 10.00 hvor der vil være mulighed for, at købe morgen/formiddagskaffe og franskbrød m/ tilbehør for 20,- kr. samt øl og vand til medlemspriser.
 

Hver søndag formiddag kl. 11.00
Hele sæsonen, når vejrguderne ellers er med os og selvfølgelig på betingelse af, at der møder rigtig mange roere op, så skal båden selvfølgelig i vandet. Det kræver mange ved årene for at klare den store båd, så mød op og vær med. Vi har det sjovt og hyggeligt på vores ro ture, hvor fællesskabet og latteren står højt på barometeret. At Skipperen så kræver, at vi også ror sådan nogenlunde i takt så det ikke ligner et vildfarent piskeris, ja det er så en anden sag.

 

Hver onsdag aften kl. 19.00
Hele sæsonen, når vejrguderne ellers er med os og selvfølgelig på betingelse af, at der møder rigtig mange roere op, så skal båden selvfølgelig i vandet. Nogle gange vil der være grillhygge efter roning. Kom og nyd solnedgangen fra søsiden.
Følg med på facebook om onsdagen.

 

Søndag den 6. August kl. 19.30 - Aftengudstjeneste
Der afholdes udendørs gudstjeneste ved Bådehuset i samarbejde med Tversted Menighedsråd.
Følg med på vores hjemmeside og facebook.

 

Søndag den 10. september - sidste ro samling
Netop denne søndag er der ekstra hygge i Bådehuset, hvor vi skal have en geding brunch med alt hvad der tilhører. Pris 50,- kr.

 

Lørdag den 16. september kl. 18:00 - Afslutning
Afslutningsfest i Bjærgelaugets Bådehus. Vi vil slutte sæsonen af på behørig vis for alle medlemmer af Tversted Bjærgelaug. Dette markeres med et brag af en afslutningsfest. Vi skal sædvanen tro hygge os med en masse af god mad, snak, latter, sang, musik og dans til Møllers toner. Prisen for dette arrangement er 150,00 kr. pr. person som betales ved tilmelding. Der kommer mere information om arrangementet senere.
Følg med på vores hjemmeside og facebook.

 

 

Vi tager forbehold mod stavefejl, ændringer i priser, tid og sted.